h1

Clarion UCSD Write-a-Thon

június 18, 2011

Egyik nagy álmom, hogy egyszer eljutok valamelyik Clarion műhelybe, és végigcsinálom a hat hetet olyan írók keze alatt, akiktől tanulni maga a csoda (idén például a Clarion UCSD oktatói Elizabeth Bear, Nina Kiriki Hoffman, Kij Johnson, John Scalzi, John Kessel és David Anthony Durham). Anyagi körülményeim sajnos nem olyanok, hogy ez egyhamar megvalósulhasson, viszont idén lehetőség nyílt arra, hogy itthonról is valamilyen módon csatlakozhassam a műhelyhez.

A Clarion West és a Clarion UCSD kiírta a Write-a-Thont, ami a tényleges műhelyekkel párhuzamosan fut. A résztvevő írók kitűznek egy célt maguk elé, amit a hat hét alatt teljesítenek, a toborzott szponzorok pedig annyit adományoznak a célra, amennyit akarnak. A pénz a Clarion Alapítványhoz kerül, hogy minél több írónak nyújthasson szakmai segítséget.

Idén azt vállaltam, hogy lefordítom a Saltimus Bór és az elfeledett kéziratok ármádiáját angolra, és egyik tervemet már eleve angolul írom meg. Remélem, sikerül határidőre. (Utána pedig jöhet az írótábor.)

A Clarion UCSD Write-a-Thonhoz íróként és szponzorként egyaránt csatlakoztam – szeretném, ha más írók is lehetőséget kapnának. Adományozz te is, hogy minél többen megkaphassák azt a szakmai támogatást, amit a több évtizedes múltra visszatekintő alapítvány nyújtani tud! Az én írói oldalam a Write-a-Thonon itt található.

Az írók listáján nem csak engem találsz meg, hanem egy másik magyart is, Körmendi Ágnest. Az ő vállalásáról itt olvashatsz. Támogass minket, akár egyetlen dollárral!

Reklámok

2 hozzászólás

  1. Ez nagyon jó! Remélem, sikerül, aztán majd mesélsz nekünk is. 🙂


  2. Én is remélem, hogy sikerül tartani a vállalásomat. 🙂 Aztán talán egyszer majd az “igazi” Clarionra is eljutok.Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: